Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Pih­la­ja­lin­na avaa ko­ro­na­tes­taus­pis­teen Leville maa­nan­tai­na – Testiin pääsee lä­het­teel­lä

Pihlajalinna avaa maanantaina 14.9.2020 uuden koronatestauspisteen Leville (os. Levintie 1590). Testauspiste sijaitsee lääkärikeskuksen yhteydessä.

Levin testauspiste on avoinna maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina aamupäivisin. Koronatesti tehdään lääkärin tai hoitajan lähetteellä kaikille, joilla epäillään akuuttia koronavirusinfektiota. Näytteenottoon saavutaan ajanvarauksella.

Mikäli henkilö epäilee itsellään koronavirusinfektiota, hän voi varata ajan lääkärin vastaanotolle soittamalla Pihlajalinnan asiakaspalveluun, p. 010 312 141, tai ottamalla yhteyttä lääkäriin Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta ilman ajanvarausta.

Työterveysasiakkaille lähete testiin voidaan tehdä oireiden perusteella myös Pihlajalinnan hoitajapuhelinpalvelussa.

Yhteyttä ottaessaan asiakas saa tarkemmat ohjeet näytteenottoon hakeutumisesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.