Lapin Kansa live: RoPS:n miehet mit­taa­vat Vaasan IFK:n – katso ottelu suorana kello 16

Lapin Kansa live: Arctic Volley ja Pölkky Kuusamo koh­taa­vat uu­del­leen har­joi­tu­sot­te­lus­sa, katso suora lähetys kello 16

kolumni: Milloin verinen his­to­ria muuttuu mu­ka­vak­si sa­duk­si?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Pienen ihmisen aja­tuk­sia

Sinä siellä, minä täällä, yhdessä tasapainoillaan säällä, kuin säällä, Suomi neidon maan päällä. Uskotaan hyvään elämään, tulevaisuuteen, periksi ei anneta!

Meidän tulisi luottaa näinä aikoina itseemme, toisiimme, päättäjiin ja uutisiin, niihin huonoimpiinkin. Taistelemme hyvinvoinnin jatkumisesta myös yksilötasolla.

Kansalaisina vaikutamme tuleviin päättäjiin muun muassa äänestämällä heitä, joiden toivomme rakentavan rehellisesti kotiseutuamme, isänmaatamme rauhanomaisin keinoin ja mielin, yli puoluerajojen. Näin edistetään kansakuntamme hyvinvointia, turvataan jo olemassa olevat palvelut huolehtimalla, ettei väliinputoajien määrä lisääntyisi ja elämä olisi elämisen arvoista.

Työikäisille mahdollisuus tehdä työtä, nuorille ja lapsille perheen varallisuusasteesta riippumatta tasavertaista kohtelua. Tuetaan heitä niin, että he voisivat kouluttautua, löytäisivät mielekkäitä toiminnallisia harrastuksia sekä luovuuteen tähtääviä ja terveellisiä elämäntapoja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.