Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Jääkiekko: Ro­Ki-maa­li­vah­ti Cody Porter lai­nal­le Tap­pa­raan

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Petteri Orpon neljäs kausi alkaa – Pit­kä­ai­kai­nen ko­koo­mus­joh­ta­ja hamuaa seu­raa­vaa pää­mi­nis­te­rin paikkaa

Petteri Orpo valittiin ilman vastaehdokkaita kokoomuksen puheenjohtajaksi Kalajoen puoluekokouksessa. Turkulaisella on takanaan komea ura politiikassa. Ansioluettelosta puuttuu vielä maan hallituksen johtaminen.

Petteri Orpo sai kokoomuksen puoluekokoukselta lämpimät aplodit puhuessaan lauantaina aamusta. Kannattaja oli varustautunut Kalajoelle isolla Petteri-pahvipäällä.
Petteri Orpo sai kokoomuksen puoluekokoukselta lämpimät aplodit puhuessaan lauantaina aamusta. Kannattaja oli varustautunut Kalajoelle isolla Petteri-pahvipäällä.
Kuva: Jukka Lehojärvi / Keskipohjanmaa

Kokoomuksen puoluekokouksen tärkein päätös, seuraavan puheenjohtajan valinta nuijittiin heti lauantaiaamun aluksi. Päätös oli nopea ja itsestään selvä. Turkulainen Petteri Orpo valittiin Kalajoen kokouksessa neljännelle kaudelle kokoomuksen puheenjohtajaksi.

Orpo kertoi puheessaan, että hän haluaa johtaa kokoomuksen takaisin hallitusvastuuseen ja pääministeripuolueeksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.