ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Pel­ko­sen­nie­mi etsii osaajia ja pe­rus­taa kolme uutta virkaa

Pelkosenniemen kuntaorganisaatio on muutoksessa, joten kunnanhallitus päätti perjantaina esittää valtuustolle elinvoimajohtajan, talous- ja hallintopäällikön ja kunnaninsinöörin virkojen perustamista.

Nykyisen hallinto- ja sivistysjohtajan virkanimike muutettaisiin hyvinvointijohtajaksi, jonka työssä korostuisi henkilöstöjohtaminen. Uusi talous- ja hallintopäällikkö vetäisi keskitetysti hallinnon tiimiä, johon kuuluisi henkilöitä eri palvelualueilta.

Nykyinen teknisen johtajan virka lakkautetaan muutoksen yhteydessä, joten nykyinen viranhaltija voi siirtyä kunnaninsinööriksi tai hakea avoimeksi laitettavaa elinvoimajohtajan virkaa.

– Ketään ei irtisanota, eikä toimintaa supisteta tai leikata vaan tuodaan lisää osaamista, tiivistää kunnanjohtaja Päivi Vauhkonen.

Kuntastrategian hallitus palautti valmisteluun, mutta asiakirjan tavoitteena on kirkastaa kunnan perustehtävää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.