Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Pa­ris­kun­ta otti pi­ka­vip­pe­jä ja lainoja heidän luonaan asuneen naisen nimissä – kä­rä­jä­oi­keus tuo­mit­si eh­dol­li­seen van­keu­teen

Itälappilaiset nainen ja mies tuomittiin Lapin käräjäoikeudessa seitsemän kuukauden ehdollisiin vankeusrangaistuksiin törkeästä petoksesta ja maksuvälinepetoksesta.

Kaksikko nosti heidän luonaan asuneen naisen nimissä useita eri pikavippejä ja muita lainoja. He myös tekivät verkkokauppaostoksia naisen verkkopankkitunnuksilla. Maksutavaksi he olivat valinneet laskun.

Naisen tietoja ja verkkopankkitunnuksia käytettiin myös luottoon, jolla kaksikko osti kaksi matkapuhelinta.

Kaksikolla ei ollut lupaa käyttää jatkuvasti naisen tietoja tai verkkopankkitunnuksia. Heillä oli naisen suostumus laskujen maksun lisäksi vain yhteensä 11 000 euron lainaan.

Teot tehtiin vuosien 2018–2019 aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.