Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Päi­vä­kir­ja: Se­ka­me­te­li­sop­pa­lou­nas

Kaikki alkoi kookos-kasviskeitosta ja eteni vetoisten junavaunujen, työtupien, nahkiaisten ja juustokuminan ja ties minkä kautta jalkahoitoon.

Välillä poikettiin niin Keski-Euroopassa kuin Etelä-Ruotsissa, myös kveenien mailla ja Ukrainassa, niin ja rottaklubinkin taisi joku mainita. Käsiteltiin myös Nobel-juhlat ja presidentinlinnan kutsut, ja se, vastataanko mahdollisiin kutsuihin kyllä vai ei.

Kyse oli tietenkin lounastunnista kantaravintolassa. Melkoinen juttujen, naurujen ja äänten sekametelisoppa oli tarjolla tällä kertaa. Alkuruoka kookos-kasviskeitto kirvoitti ensimmäisen keskustelun, eli mietittiin, onko keitossa liian vähän vai sopivasti kookosta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.