Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kolumni
Tilaajille

Päi­vä­kir­ja: Pilk­ki­jak­ka­ran kanssa syömään

Lomailuun kuulu se, että saa ainakin välillä syödä muiden laittamaa ruokaa. Ravintolasulku tekee sen vaikeaksi.

Olen hienohelma, jonka mielestä lomailuun kuuluu se, että ainakin välillä saa syödä muiden laittamaa ruokaa.

En tarkoita puolison tai isovanhempien laittamaa ruokaa, vaan sellaista, jonka laittamisesta, asettelusta ja pöytään tuomisesta maksetaan: puhun siis ravintolaruuasta.

Siltä osin viikko on tarjonnut vähintäänkin kohtalaista haastetta, kun lappilaisten talviloman vietto osuu kolmesta ravintolasulkuviikosta ensimmäiselle. Tilanne on sama suuressa osassa Suomea: ravintoloihin ei ole pääsyä syömään. Joistakin syöttämöistä voi sentään hakea ruokaa mukaansa.

Koko ravintola-alan kerrotaan voivan nyt heikosti, eikä kaikilla alan yrittäjillä ole mahdollisuutta mukauttaa toimintaansa esimerkiksi ravintolaruuan kotiinkuljetuksella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.