Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Kolumni
Tilaajille

Päi­vä­kir­ja: Joko saa ri­pus­taa jou­lu­täh­den?

Ohut lumikerros kimmeltää kauniisti kirpeässä pakkasaamussa. Taivaanrannassa näkyy punertavaa, kun marraskuun aurinko nousee vielä esiin. Tällaisina aamuina siedän vuoden pimeintä aikaa paremmin.

Pyöränrenkaan nastojen rutina asfalttia vasten on heti paljon hiljaisempi, kun lunta on välissä edes vähän. Pyöräily on mukavampaa, kun samalla ei tarvitse kuunnella ääntä, joka matkii epävireistä valkoista kohinaa. Annan ajatukseni soljua.

Matka Rovaniemen keskustaan ei ole montaa kilometriä, mutta sen aikana ehdin miettiä lumisia postikorttimaisemia ja verrata sitä näkymiin ympärilläni.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.