Mainos

Pai­kal­lis­ten pal­ve­lui­den suo­si­mi­nen nosti Li­ki­liik­keen lah­ja­kor­tin huip­pu­suo­sioon - Uusi mo­bii­li­so­vel­lus tekee os­ta­mi­ses­ta helppoa

Likiliike-lahjakortti on nyt ennennäkemättömän suosittu. Lähes 250:ssa aidosti rovaniemeläisessä Likiliikkeessä maksuvälineenä käyviä lahjakortteja on parhaimmillaan ostettu jopa satojen korttien viikkovauhtia.

Hovimäen Milla Vuorjoki pitää uudistusta tervetulleena.
Hovimäen Milla Vuorjoki pitää uudistusta tervetulleena.

Likiliike-lahjakortti on nyt ennennäkemättömän suosittu. Lähes 250:ssa aidosti rovaniemeläisessä  Likiliikkeessä maksuvälineenä käyviä lahjakortteja on parhaimmillaan ostettu jopa satojen korttien viikkovauhtia. Nyt kartonkisesta, perinteisestä kortista on kehitetty uuden ajan versio: älylaitteilla käytettävä mobiilisovellus.

Olemme kehittäneet Likiliikkeen suositusta lahjakortista rovaniemeläisen digiosaamisen voimin selvästi nykyaikaisemman ja turvallisemman. Uuden Liki-Raha -sovelluksen ansiosta lahjakorttien ostaminen ja käyttäminen on myös kuluttajalle huomattavasti helpompaa, iloitsee Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja.

Lahjakortin voi ostaa Likiliikkeen verkkokaupasta ja käyttää älylaitteen sovelluksella. Sovelluksella tehtävät lahjakorttiostot voidaan pilkkoa useampaan osaan. Aiemmin esimerkiksi 50 euron lahjakortti on pitänyt käyttää kerralla yhdessä Likiliikkeessä, mutta sovelluksen ansiosta sen voi halutessaan käyttää useammassa osassa.

Olemme todella helpottuneita uudistuksesta, sillä lahjakortista on tullut niin valtavan suosittu, ettei meillä järjestöpohjaisena yhteisönä ollut enää tarpeeksi resursseja sen ylläpitämiseen, Tiikkaja toteaa.

Lahjakortista täysin digitaalinen

Likiliike-päällikön mukaan paikallisuutta edistävä yhteisö haluaa kaikilla toimillaan pyrkiä nykyaikaiseen ja vastuulliseen toimintaan.

Jatkossa emme mielellään paina kartonkisia lahjakortteja, jotka ovat aina myös turvallisuusriski. Olemme tehneet  päätöksen, että koko Likiliike-lahjakortti siirtyy digitaaliseksi tämän vuoden loppuun mennessä, Tiikkaja julkistaa.

Liki-Raha Rovaniemi Traveller -sovelluksen sisällä oleva maksutapatoiminto. Sovelluksen tekijä on rovaniemeläinen Likiliike-jäsen SOHOVA.

Vielä vuoden 2021 loppuun saakka perinteisiä lahjakortteja voi ostaa Valkko-myymälästä kävelykadun varrelta.

Mikä Likiliike lahjakortti?

• Käy maksuvälineenä lähes 250:ssä aidosti rovaniemeläisessä liikkeessä

• Ostettavissa likiliike.fi -sivuston verkkokaupasta

• Verkkokaupasta ostettuna saapuu vastaanottajalle suoraan sähköpostiin

• Voi tilata verkkokaupasta suoraan myös lahjansaajan sähköpostiin

• Lahjakortin voi käyttää sähköpostiin tulleen dokumentin avulla

• Lahjakortti toimii myös älylaitteella Rovaniemi Traveller -sovelluksessa

• Perinteisiä, kartonkisia lahjakortteja myynnissä Koskikadun Valkko -liikkeessä

• Kartonkinen lahjakortti väistyy digitaalisten tieltä vuoden 2021 loppuun mennessä

• Kaikki toimipaikat, joissa Likiliike -lahjakortti käy: rovaniemi.likiliike.fi/loyda-likiliike/

• Hankkimalla Likiliikkeen lahjakortin varmistat, että raha liikkuu Rovaniemellä, eikä karkaa muualle!

Rovaniemi Traveller Liki-Raha
Rovaniemi Traveller Liki-Raha

Likiliike-lahjakortteja on korona-aikana ostettu jopa satojen korttien viikkovauhtia. Nyt kartonkisesta, perinteisestä lahjakortista on kehitetty uuden ajan versio: älylaitteilla käytettävä mobiilisovellus.

Näin lahjakortin voi ladata ja tuet samalla paikallisia yrittäjiä! 

• Näin Rovaniemi Traveller -sovelluksen Liki-Raha ominaisuus toimii:

• Asiakas ostaa Likiliike-verkkokaupasta lahjakortin

• Lahjakorttiosto näkyy automaattisesti Rovaniemi Traveller- sovelluksen Liki-Raha -osiossa

• Sovellus ei ole pakollinen: myös sähköpostiin vastaanotetut lahjakortit käyvät normaalisti maksuvälineenä

• Sovelluksella tehtävät lahjakorttiostot voidaan pilkkoa useampaan osaan

• Sovellus toimii maksamiseen siten, että sovellusta näyttämällä liikepaikan kassalla käytettävä summa nollataan asiakkaan älylaitteelta yhdessä myyjän kanssa (kontaktivapaa, ei edellytä myyjän koskemista asiakkaan laitteeseen).

• Käytetystä summasta lähtee automaattisesti viesti Likiliike -jäsenyrityksen sähköpostiin, joka toimii laskutusperusteena.

• Vuoden 2021 ajan käytössä on rinnakkain sekä perinteiset että digitaaliset lahjakortit

Liikelahjat ja henkilökunnan muistamiset voi hankkia nyt verkkokaupasta - Lahjakortit nyt myös yrityksille ja yhteisöille
Tätä on toivottu: Likiliikkeen lahjakortteja voi nyt ostaa verkkokaupasta myös laskutuksen kautta.
Jari Kunnari ja Marika Tiikkaja.
Jari Kunnari ja Marika Tiikkaja.

“On ollut hienoa huomata, kuinka rovaniemeläiset yritykset ja yhteisöt ovat hankkineet Likiliikkeen lahjakortteja henkilöstön muistamiseen sekä esimerkiksi kannustimiksi henkilökunnalleen. Tähän tarpeeseen paikallinen jäsenemme SOHOVA kehitti verkkokauppaamme ominaisuuden, jonka avulla lahjakorttien oston voi tehdä voimassa olevalla y-tunnuksella laskutuksen kautta”, summaa Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja.

Likiliikkeelle on tärkeää, että Rovaniemeltä löytyy erilaisiin verkko- ja digiratkaisuihin nykyaikaista osaamista. Yksi näistä paikallisista digiosaajista on SOHOVA, joka on kehittänyt viimeisen vuoden sisällä useita ratkaisuja paikallisten yrittäjien verkkomyyntiin kuluttajien muuttuneen ostokäyttäytymisen tueksi.

“Haluamme omalta osaltamme varmistaa paikallisten yrittäjien ja yhteisöjen pärjäämisen nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Meiltä löytyy tietoa, taitoa ja kokemusta nykyaikaisiin digitaalisiin ratkaisuihin. Mikäli sovelluksen tekeminen on ajankohtaista, enää ei osaamisen perään tarvitse tähyillä etelään - se onnistuu erinomaisella ammattitaidolla ihan rovaniemeläisittäin”, kertoo SOHOVA ja Starttipaja Valmennus Oy:n Jari Kunnari.

Lahjakortit verkkokaupasta yrityksille: rovaniemi.likiliike.fi/kauppa/yrityksille/

-