työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

pääkirjoitus: Hal­li­tus­neu­vot­te­li­jat se­lät­ti­vät en­sim­mäi­sen krii­sin­sä, mikä lu­pai­lee por­va­ri­hal­li­tus­ta – se tar­vit­see sel­viy­tyäk­seen korkeaa krii­sin­sie­to­ky­kyä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Pää­siäis­tä vie­te­tään pou­tai­ses­sa säässä – toisena pää­siäis­päi­vä­nä lämpöä voi olla jo yli kym­me­nen astetta

Pääsiäistä vietetään tänä vuonna Ilmatieteen laitoksen mukaan ajankohtaan nähden melko tyypillisessä keväisessä säässä. Tyypillisesti huhtikuun puolen välin aikoihin lämpötilat liikkuvat pohjoisessa nollan ja + 6 asteen välillä.

– Torstai on vielä vähän pilvisempi päivä ja silloin voi sataa pikkuisen lunta tai räntää, mutta iltaa kohti mennään jo poutaisempaan suuntaan. Siitä eteenpäin päivät näyttävät poutaisilta ja varsinkin sunnuntaina ja maanantaina voi olla hyvinkin aurinkoista säätä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Antti Jylhä-Ollila sanoo.

Liikkuvana juhlana pääsiäinen ajoittuu vuodesta riippuen 22. maaliskuuta – 25. huhtikuuta väliselle ajalle. Tänä vuonna pääsiäisen aika osuu välille 15. huhtikuuta – 18. huhtikuuta, eli selvästi jo kevään puolelle.

– Lämpötilojen osalta alkuun on samanlaista kuin mihin tässä viime päivinäkin on totuttu, +5 asteen molemmin puolin, mutta sitten lämpenee huomattavasti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.