ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Pää­mi­nis­te­ri­puo­lueen suosio ei nouse edus­kun­ta­vaa­leis­sa ilman poik­keus­te­ki­jää – Pro­fes­so­ri muis­tut­taa: "SDP:l­le sen mah­dol­lis­ti ai­koi­naan Ma­nu-il­miö"

Pääministeri Sanna Marin voi vielä rikkoa tavanomaisen kaavan ja saavuttaa hallituskauden päätteeksi puolueelleen parantuneen vaalituloksen ensi vuoden eduskuntavaaleissa. Hallituksen suosio huitelee korkealla, vaikka tyytymättömyys onkin kasvussa. Valtio-opin konkari Heikki Paloheimo arvioi, että kovaa suosiota selittää nyt ennenkin lähihistoriassa nähty tekijä X.

-
Kuva: Klaus Perälä

Pääministeri Sanna Marin (sd.) nauttii hallituskautensa kääntyessä loppusuoralle poikkeuksellisen korkeista kannatusluvuista, vaikka hallituksen suosio olikin Lännen Median Taloustutkimuksella teettämässä kyselyssä hiipumaan päin.

Hallituksen tähänastiseen toimintaan oli helmikuun 2022 alussa "erittäin tyytyväisiä" 10 prosenttia ja "melko tyytyväisiä" 51 prosenttia vastaajista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.