Marjanpoimijat: Yk­si­kään thai­maa­lai­nen ei jät­tä­nyt vii­su­mi­ano­mus­ta mar­jan­poi­min­taa varten

Pääkirjoitus: Hidas lu­pa­pro­ses­si voi olla ul­ko­mais­ten jät­ti-in­ves­toin­tien suurin este

Ylioppilaat: Katso tästä Lapin lu­kioi­den val­ko­la­kin saajat

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Pää­mi­nis­te­ri Marinin vi­ran­hoi­dos­ta toi­mi­tus­mi­nis­te­ris­tös­sä saa niu­kas­ti tietoa – somen pe­rus­teel­la hän kerää kunniaa ul­ko­mail­la

Pääministeri Sanna Marin on saanut tunnustusta maailmalla poikkeuksellisesta kaudestaan. Marinin hallituksen saavutuksia koronaviruksen hoidossa ja Suomen Nato-jäsenyydessä ei voi väheksyä. Vastuutehtävät eivät kuitenkaan ole vielä ohi. Perkasimme Marinin edesottamuksia toimitusministeristön viranhoidossa.

Pääministeri Sanna Marin (sd.) ei vielä pääse eroon vastuistaan, sillä hän edelleen johtaa hallitusta toimitusministeristössä.

Marin on pääministeri niin kauan, kunnes tuleva hallitus saadaan nimitettyä.

Marinin edesottamuksista toimitusministeristössä ei kuitenkaan saa tarkkaa tietoa.

Lännen Media kysyi tietoa kokouksista, joihin Marin on osallistunut toimitusministeristön aikana huhtikuusta alkaen ja kokouksista, jotka ovat ohjelmassa touko–kesäkuussa. Lisäksi kysyimme tietoa kokouksista, joihin Marin on perunut osallistumisensa ja peruutusten syitä.

Valtioneuvoston kanslia ei kyseisiä tietoja antanut vedoten siihen, etteivät ministerien kalenteritiedot ole julkisuuslain tarkoittamia viranomaisten asiakirjoja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.