Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Ou­lan­gan tut­ki­mus­ase­mal­la Kuu­sa­mos­sa sattui öl­jy­va­hin­ko

Kuusamossa Oulangan tutkimusasemalla sattui öljyvahinko, joka havaittiin perjantaiaamuna. Paikalle hälytettiin pelastuslaitos.

Kuusamossa Oulangan tutkimusasemalla sattui  öljyvahinko, joka havaittiin perjantaiaamuna.  Paikalle hälytettiin pelastuslaitos.

Vahinko on rajoittunut tämänhetkisen tiedon mukaan kiinteistön järjestelmään ja jatkotoimet ovat parhaillaan käynnissä, kertoo kiinteistön omistaja Suomen Yliopistokiinteistöt.

Öljyvahinko tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja.

Tutkimusasemalla tehtiin torstaina varavoimakoneen öljytäyttö, jonka yhteydessä öljyä oli vuotanut suojakaukaloon. Siitä öljyä oli pääsyt edelleen viemäriverkoston kautta jätevedenpuhdistamolle. Öljyn eteneminen oli kuitenkin pysähtynyt puhdistamon selkeytysaltaaseen, eikä sitä päässyt valumaan Oulankajokeen.

Vuodon tarkempaa syytä selvitetään parhaillaan.