Korona: Isos­ta-Bri­tan­nias­ta Yl­läk­sel­le tul­leil­ta tu­ris­teil­ta löytyi viisi ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa – to­den­nä­köi­ses­ti ky­sees­sä ei ole omik­ron-muun­nos

Koronarajoitukset: Ro­va­nie­mi ki­ris­tää ra­joi­tuk­sia ja ohjaa ko­ronapas­sin käyt­töön – ylä­kou­lu­lai­sil­le mas­ki­suo­si­tus

Tilaajille

Opet­ta­ja viet­te­lee op­pi­laan­sa illan tv-elo­ku­vas­sa

Matleena Kuusniemi esittää huippuviulisti Karinia, jonka ura katkeaa liikenneonnettomuuteen. Soitonopettajana hän ottaa oppilaansa Antin rakastajakseen.

Viulisti

TV2 klo 21.00

Matleena Kuusniemi esittää huippuviulisti Karinia, jonka ura katkeaa liikenneonnettomuuteen. Soitonopettajana hän ottaa oppilaansa Antin rakastajakseen. Kun taidemaailman seksuaalinen vallankäyttö ja metoo nousivat maailmalla puheenaiheiksi, oli Viulisti jo tehty.

Kunnianhimoisen nuorenmiehen roolissa häkeltyy Olavi Uusivirta. Taidemaailmassa jylläävä seksuaalinen vallankäyttö ja #metoo nousivat kansainväliseksi puheenaiheeksi vasta sen jälkeen, kun Paavo Westerbergin elokuva oli tehty. Niinpä teema jää raapaisuksi, vaikka se tarina sitä suorastaan tyrkyttää. Kapellimestarin roolissa on tanskalainen Kim Bodnia. (Suomi 2018)