Virusmuunnos: Hal­li­tus kieltää maa­han­tu­lon seit­se­mäs­tä ete­läi­sen Afrikan maasta – Suomen kan­sa­lai­set ja Suo­mes­sa va­ki­nai­ses­ti asuvat saavat aina palata

Maanjäristykset: Utsjoen tä­räh­te­lyt var­mis­tui­vat maan­jä­ris­tyk­sek­si –  jä­ris­tys­kes­kus oli Norjan puo­lel­la 13,6 ki­lo­met­rin sy­vyy­des­sä

Äänestys: Mikä on Sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma – äänestä ja osal­lis­tu ar­von­taan

Onko kes­ki-ikäis­ty­mi­nen pa­hin­ta, mitä voi ta­pah­tua: Ihanat mil­len­niaa­lit krii­sei­le­vät suo­si­tun ko­ti­mai­sen sarjan toi­sel­la tuo­tan­to­kau­del­la

Anna Airola (Oona) ja Elias Salonen (Arttu) nähdään edelleen bestiksinä hulvattomassa parikymppisten komediassa.
Anna Airola (Oona) ja Elias Salonen (Arttu) nähdään edelleen bestiksinä hulvattomassa parikymppisten komediassa.
Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Aikuiset


Parikymppisten urbaania elämää kuvaava Aikuiset jatkaa toisella kaudellaan siitä, mihin suositun ensimmäisen kauden lopussa jäätiin. Nuoret aikuiset kohkaavat edelleen jossain teini-iän ja aikuisuuden välimaastossa, yhtä aikaa rasittavalla ja raikkaalla otteella.

Sarjan päähenkilö on ihanan Anna Airolan esittämä Oona, joka tuntuu olevan vähän väliä jonkinlaisen kriisin partaalla. Oona pitää jotenkuten menestyvää kahvilaa Kalliossa.

Viime kaudella hän oli kateellinen exän ja tämän upean uuden tyttöystävän kahvilasta, joka toisin kuin hänen omansa, menestyi niin hyvin, että Maria Veitolakin kävi siellä vihersmoothiella.

Nyt Oonan kahvila on muuttanut uusiin tiloihin Kalliossa, mutta kriiseily jatkuu. Hän aloittaa dopamiinipaaston ja haluaa olla "strong ja independent". Keski-ikäistyminen tuntuu olevan pahinta, mitä elämässä voisi tapahtua.

Nelikymppiset ihmiset vaikuttavat Oonan silmissä lähinnä avaruusolennoilta.

Yksi sellainen on hänen isänsä Markku (Ville Myllyrinne). Myös vanhat kanta-asiakkaat sekä bestis Arttu (Elias Salonen) ja poikaystävä Kuisma (Mikko Kauppila) ovat edelleen kuvioissa, yhtä hurmaavina kuin ennenkin. Kahvilan naapuriin muuttava pyöräkorjaamon omistaja tuntuu sotkevan Oonan harmoniaa.

Hulvattomasta käsikirjoituksesta vastaa edelleen Anna Brotkin. Hänen onnistuu kuvaamaan millenniaalien elämää lempeästi ia itseironisesti.

TV2 klo 22.20 ja Yle Areena