ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Nuo­ri­so­työ vii­toit­taa tietä tu­le­vai­suu­teen

Lasten ja nuorten hyvinvointi on kaikkien vastuulla. Nyt on myös kuntien ja seurakuntien aika panostaa nuorisotyön eri toimintoihin ja työmuotoihin. Nuorten parissa tehtävällä pitkäjänteisellä inhimillisellä työllä, yhdessä tekemisellä ja elämänhallinnan ohjaamisella taataan turvalliset lähtökohdat joskus kuoppaisella polulla aikuisuuteen.

Tämän huipputärkeän hyvinvointityön paras asiantuntijuus ja osaaminen löytyy nuorisotyön ammattilaisilta. Nuorisotyön odotetaan vastaavan monenlaisiin haasteisiin, ja alan resursseihin ja palkkaukseen toivoisikin huomattavasti enemmän panostusta.

Nuorisotyön ammattilaiset ovat aidosti välittäviä aikuisia, vastuullisia, luotettavia, ennakkoluulottomia, ymmärtäviä ja kärsivällisiä. Nuorisotyön keskiössä on aina nuori, joka on itsessään arvokas yksilö ajatuksineen, tunteineen ja ominaisuuksineen.

Nuorisotyössä välitetään kaikista nuorista, kaikesta nuorissa ja nuorten kaikista kiinnostuksen kohteista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.