Lapin sää: En­sim­mäi­nen 20 asteen ylitys mi­tat­tiin Yli­tor­niol­la – ke­säis­tä lämpöä jatkuu Lapissa he­la­tors­tai­hin saakka

Remontointi: Saa­ta­vuus hei­ken­ty­nyt osassa te­ras­si- ja sau­na­ra­ken­ta­mi­ses­sa käy­te­tyis­tä puu­la­jeis­ta – sota Uk­rai­nas­sa voi vai­keut­taa suo­ma­lais­ten re­mon­toin­tia

Tilaajille

Nou­to­pos­ti saatiin Kit­ti­län Sirkan kylälle ja se vil­kas­tut­taa K-mar­ke­tin toi­min­taa – "Tosi makea homma, että on pys­ty­nyt tar­joa­maan uuden va­ki­tui­sen työ­pai­kan"

Posti aikoi lakkauttaa Sirkan kylältä postipalvelut, jonka vuoksi K-market LevinPoron kauppias keräsi nimiä adressiin. Lokakuussa Noutoposti avattiin LevinPoron yhteyteen.

Sirkan kylällä Postin palvelut ovat nyt K-Market LevinPorossa. Arkistokuva.
Sirkan kylällä Postin palvelut ovat nyt K-Market LevinPorossa. Arkistokuva.
Kuva: Anssi Jokiranta

Postin palvelut on saatu K-market LevinPoron yhteyteen Sirkan kylälle. K-market LevinPoron kauppias Pirre Mahlberg keräsi nimiä adressiin viime keväänä palveluiden säilyttämisen puolesta.

– Tämä on todella iso ja mukava työvoitto. Oli mahtava tunne, kun sain julkistaa ihmisille, että palvelut säilyvät täällä Sirkan kylällä, Mahlberg kertoo.