Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Nä­kö­kul­ma: Rau­nioi­den alle jää­nei­den huudot vai­me­ni­vat Dnip­ros­sa – Kun jät­ti­oh­jus osuu lähiöön kaukana rin­ta­mil­ta, Venäjän so­ta­her­ro­jen Uk­rai­na-val­he re­pei­lee

Ukrainan uutiskanavat kertovat ainakin 40 ihmisen kuolleen ja 75:n haavoittuneen Venäjän ohjusiskussa Dnipron kaupunkiin. Uhrien joukossa oli pieniä lapsia. Raunioiden alla tai kateissa oli vähintään 46 muuta ihmistä. Venäjän mediassa törkeästä ohjusiskusta kerrostaloa vastaan ei kerrottu. Aiemmin Putinin Venäjä valehteli ja pimitti totuutta kutakuinkin yhdellä äänellä, mutta nykyään Venäjän puolustusministeriön virallinen tiedottaja ja yksityisarmeija Wagner kiistelevät oikeasta tavasta valehdella – kumpikin edukseen.

Venäjän ohjusisku asuinkerrostaloon Dnipron kaupungissa tapahtui juuri, kun Ukrainan sotilaita on koulutettavana Yhdysvaltojen Oklahomassa maan puolustukselle luvattujen Patriots-ohjusten käyttöön. Ehkä Venäjältä haluttiin viestittää, ettei Ukrainalla tosiaankaan ole vielä aseita tällaisten ohjusiskujen varalle. Yli 40 ihmistä sai surmansa lauantain hyökkäyksessä ja vielä useampi on kateissa.
Venäjän ohjusisku asuinkerrostaloon Dnipron kaupungissa tapahtui juuri, kun Ukrainan sotilaita on koulutettavana Yhdysvaltojen Oklahomassa maan puolustukselle luvattujen Patriots-ohjusten käyttöön. Ehkä Venäjältä haluttiin viestittää, ettei Ukrainalla tosiaankaan ole vielä aseita tällaisten ohjusiskujen varalle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.