Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Naisen hal­lus­ta löytyi ky­nä­pis­too­lin osia – kä­rä­jä­oi­keus tuo­mit­si eh­dol­lis­ta van­keut­ta

23-vuotias nainen on tuomittu kolmen kuukauden ja 15 päivän ehdolliseen vankeuteen ampuma-aserikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Nainen piti hallussaan omavalmisteisen kynäpistoolin osia. Osat löytyivät naisen kuljettaman auton hansikaslokerosta. Syyttäjä vaati naiselle rangaistusta törkeästä ampuma-aserikoksesta. Nainen kiisti törkeän ampuma-aserikoksen käräjäoikeudessa, mutta myönsi ajaneensa henkilöautoa yleisillä teillä ilman ajo-oikeutta.Oikeudessa esitettiin todiste aseteknisestä tutkimuksesta, jossa osat oli todettu kynäpistoolin osiksi, mutta tutkimuksessa osista ei saatu koottua toimivaa asetta. Osissa oli mukana kuitenkin erityisen vaarallisen ampuma-aseen (ERVA-ase) osia. Osat olivat pussissa, jota nainen oli kuljettamassa tuttavalta toiselle.

Oikeuden mukaan se, että nainen oli viemässä aseen osia tuttavalleen, osoittaa sen, että naisella ei ollut tarkoituksena pitää osia hallussaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.