Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

MyS­to­ry: kohti Re­von­tul­ten­tien ke­hit­tä­mis­tä

Alakerta

Revontultentie on yksi Suomen virallisista matkailuteistä, mutta se on melko tuntematon matkakohde niin paikallisten kuin ulkopaikkakuntalaistenkin matkailijoiden keskuudessa.

Revontultentie kulkee Tornion jokivartta pitkin aina Pohjois-Norjaan saakka yhdistäen kolme maata: Suomen, Ruotsin ja Norjan ja kuusi kieltä: suomen, meän, ruotsin, norjan, saamen ja kveenin kielen. Lapin ammattikorkeakoulun koordinoiman MyStory-hankkeen pyrkimys on lisätä tämän matkailutien tunnettuutta.

MyStory-hanke on suomalaisnorjalainen Interreg Pohjoisen (EU) rahoittama hanke, jonka tavoitteisiin kuuluu ohjelma-alueen kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen. Rahoitusohjelman toimintalinja kaksi (yrittäjyys) tähtää alueen pk-yritysten lisääntyneeseen vientiin ja suurempaan määrään rajat ylittäviä liikemalleja käyttäviä pk-yrityksiä.

Hanke pohjautuu Our Stories-projektiin (Interreg Pohjoinen), jossa tehty kysely osoitti, että yrittäjät ja muut matkailun sidosryhmät olivat halukkaita hyödyntämään digitaalista tarinankerrontaa sekä työskentelemään yli rajojen yhteisen tavoitteen pohjalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.