lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

huoltoasemat: Säh­kö­au­to­jen ke­hit­tyes­sä py­säh­tyä tar­vit­see yhä har­vem­min – tar­koit­taa­ko se kuo­le­maa huol­toa­se­mil­le?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

MyS­to­ry: kohti Re­von­tul­ten­tien ke­hit­tä­mis­tä

Alakerta

Revontultentie on yksi Suomen virallisista matkailuteistä, mutta se on melko tuntematon matkakohde niin paikallisten kuin ulkopaikkakuntalaistenkin matkailijoiden keskuudessa.

Revontultentie kulkee Tornion jokivartta pitkin aina Pohjois-Norjaan saakka yhdistäen kolme maata: Suomen, Ruotsin ja Norjan ja kuusi kieltä: suomen, meän, ruotsin, norjan, saamen ja kveenin kielen. Lapin ammattikorkeakoulun koordinoiman MyStory-hankkeen pyrkimys on lisätä tämän matkailutien tunnettuutta.

MyStory-hanke on suomalaisnorjalainen Interreg Pohjoisen (EU) rahoittama hanke, jonka tavoitteisiin kuuluu ohjelma-alueen kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen. Rahoitusohjelman toimintalinja kaksi (yrittäjyys) tähtää alueen pk-yritysten lisääntyneeseen vientiin ja suurempaan määrään rajat ylittäviä liikemalleja käyttäviä pk-yrityksiä.

Hanke pohjautuu Our Stories-projektiin (Interreg Pohjoinen), jossa tehty kysely osoitti, että yrittäjät ja muut matkailun sidosryhmät olivat halukkaita hyödyntämään digitaalista tarinankerrontaa sekä työskentelemään yli rajojen yhteisen tavoitteen pohjalta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita