Lapin Kansa live: RoPSin nai­sil­la mah­dol­li­suus si­ne­töi­dä paikka nou­su­kar­sin­taan, katso ottelu suorana kello 12

Tilaajille

Mu­siik­ki­kap­tee­ni Ville Paak­ku­nai­sen tie Lapin so­ti­las­soit­to­kun­taan: Pie­nes­tä inst­ru­men­tis­ta todella suureen

Lapin sotilassoittokunnan tuore päällikkökapellimestari Ville Paakkunainen juontaa Korundi -sarjan vuoden 2021 toisen konsertin. Valon lähteelle -konsertti striimataan suoraan kotikatsomoihin.

Jos koko ystäväpiiri koostuu musiikki-ihmisistä ja itsekin on lahjakas muusikonalku, on melko varmaa, että musiikki nousee elämän tärkeysjärjestyksessä kärkisijalle. Sellaisessa ympäristössä vietti varhaisvuotensa tammikuussa Lapin sotilassoittokunnan päällikkökapellimestarina aloittanut Ville Paakkunainen.

– Kotikaupungissani Kotkassa oli hyvin vireä musiikkielämä. Itse soitin klarinettia ja olin mukana musiikkiluokkien orkesterissa ja nuoriso-orkesterissa, joissa soitti myös valtaosa ystävistäni. Olihan siinä myös sellaista positiivista kilpailua, ja itsekin olen sopivasti kilpailuhenkinen, Paakkunainen naurahtaa.