Työtaistelut: SAK ja jä­sen­lii­tot aloit­ta­vat po­liit­ti­set työ­tais­te­lu­toi­met ensi vii­kol­la – EK:n Hä­kä­mies toi­min­ta­päi­vis­tä: Ää­rim­mäi­sen huo­les­tut­ta­vaa

kolumni: Jos Jasper Pääk­kö­nen sai Inarin ran­nal­ta paikan luk­sus­mat­kai­luun, saako myös Veikko Le­so­nen?

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen en­sim­mäi­nen bud­jet­ti jatkaa valtion vel­kaan­tu­mis­ta en­ti­seen tahtiin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Moni pe­li­on­gel­mai­nen huo­kai­si syvään, kun ra­ha­pe­li­au­to­maa­tit sul­jet­tiin neljä kuu­kaut­ta sitten – Nyt Veik­kaus avaa osan au­to­maa­teis­taan, joita ei kohta pääse pe­laa­maan ilman tun­nis­tau­tu­mis­ta

Pelaamisen odotettiin siirtyvän nettiin fyysisten automaattien sulkemisen jälkeen, mutta toisin kävi. Ihmisten kulutuskäyttäytyminen rauhoittui ja tämä näkyi myös pelaamisessa.

Veikkaus avaa osan hajasijoitetuista automaateistaan neljän kuukauden tauon jälkeen. Automaateissa on huomioitu uudet vastuullisuustoimenpiteet.
Veikkaus avaa osan hajasijoitetuista automaateistaan neljän kuukauden tauon jälkeen. Automaateissa on huomioitu uudet vastuullisuustoimenpiteet.

Veikkaus sulki rahapeliautomaattinsa ja pelipaikkansa maaliskuun 13. päivä. Osalle peliongelmaisista, kuin myös heidän läheisilleen, tämä oli helpotus.

– Yleinen viesti on ollut kiitollisuus ja se, että on ollut kiva, kun rahat eivät ole menneet hukkaan, EHYT ry:n rahapelihaittojen ehkäisy-yksikön päällikkö Riitta Matilainen kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.