Festivaali: Si­me­rock jul­kai­si nipun ar­tis­ti­kiin­ni­tyk­siä – ­Behm, Kuumaa ja Rosa Coste mukana ensi kesän fes­ti­vaa­leil­la

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

MLL jär­jes­tää lauan­tai­na seit­se­män eh­dok­kaan vaa­li­pa­nee­lin – lähetä eh­dok­kail­le ky­sy­myk­siä ja katso ti­lai­suus suorana Lapin Kan­sas­ta

Lapin Kansa seuraa eduskuntavaalikampanjointia tiiviisti ja välittää tilaajilleen Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) järjestämän vaalipaneelin. Keskustelu käydään Rovaniemellä kauppakeskus Revontulessa lauantaina 4. maaliskuuta kello 12 alkaen.

Vaalipaneeliin osallistuu seitsemän ehdokasta eri puolueista. He ovat Sara Seppänen (ps.), Annika Sipola (kok.), Olli Rainio (kesk.), Maria-Riitta Mällinen (sd.), Laura Tarvainen (vihr.), Tiina Outila (vas.) ja Sofia Hokkanen (kd.).

Keskustelun teemana ovat lapset, nuoret ja perheet. Vaalipaneelin juontavat Jyri Tynkkynen ja MLL:n Lapin piirin toiminnanjohtaja Katja Rippstein. Ehdokkaille voi jättää kysymyksiä ennakkoon tästä linkistä.

Vaalipaneelia voi seurata myös paikan päällä Revontulessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.