Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Viihde: Jope Ite -do­ku­ment­ti on kai­hoi­sa kuvaus ujosta ke­mi­läis­po­jas­ta, jota pii­nat­tiin kou­lus­sa

Kolumni: Po­pu­lis­ti­nen Teemu Selänne pelkää, että kom­ma­ri-Ma­rin vie pihvin lau­ta­sel­ta – näin idolini olikin idioot­ti

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Mitä, miten ja miksi ker­rom­me ko­ro­nas­ta Lapin Kan­sas­sa

Meille Lapin Kansaan on tullut paljon koronauutisointiin liittyviä yhteydenottoja, kysymyksiä ja kritiikkiä. Ravintoloitsijat ovat ihmetelleet, tarvitseeko tartuntapaikoista tarkasti kertoa. Yksityiset ihmiset ovat paheksuneet sitä, että olemme kertoneet harrastuksissa ilmenneistä tartunnoista ja altistumisista liian yksityiskohtaisesti.

Toisaalta olemme saaneet kipakkaa palautetta myös siitä, että kaikki koronaa käsittelevät juttumme eivät ole verkossa vapaasti luettavissa, vaan osa on vain tilaajille.

Sananvapauteen kuuluu olennaisena osana yleisön oikeus saada tietoa. Lukijoillamme on oikeus tietää paikallisesta koronatartuntatilanteesta riittävällä tarkkuudella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.