Pääkirjoitus: Ener­gian rajua hin­nan­nou­sua on kom­pen­soi­ta­va ku­lut­ta­jil­le, tuki pitää koh­dis­taa täsmänä eniten kär­si­vil­le

Kuolleet: Ve­sa-Mat­ti Loiri oli lu­kui­sis­sa ur­hei­lu­har­ras­tuk­sis­saan mää­rä­tie­toi­nen ja eh­do­ton­kin – "Lähti siltä sei­so­mal­ta ovet pauk­kuen"

Katso kuvat: Uusien kas­vo­jen Ro­Ki–­ka­ra­vaa­ni hyppäsi jäälle

Tilaajille

Mitä kuuluu, is­kel­mä­prins­si Va­len­tin? "Si­vii­li­työ­rin­ta­mal­le kuuluu hyvää, mutta mu­siik­ki­puo­li sakkasi aika pahasti ko­ro­na­vi­rus­epi­de­mian vuoksi"

Valentin – oikealta nimeltään Marko Virkkula – tuli 1990-luvun lopussa tunnetuksi Iskelmäprinssi-hitistään. Oulunsalossa asuva laulaja palasi muutama vuosi sitten esiintymislavoille.

Valentin on viime vuosina aktivoitunut taas keikkailemaan ja tekemään uutta musiikkia.
Valentin on viime vuosina aktivoitunut taas keikkailemaan ja tekemään uutta musiikkia.

Laulaja Valentin eli Marko Virkkula tuli iskelmä- ja tanssikansalle tutuksi 1990-luvun lopussa etenkin Iskelmäprinssi-hitistään. Tuolloin Valentinilla riitti vientiä esiintymispaikasta toiseen, ja Iskelmäprinssi soi saman nimisen televisiosarjan tunnusmusiikkina. Soitimme Oulunsalosta kotoisin olevalle Virkkulalle ja kysyimme, mitä miehelle tätä nykyä kuuluu.

Mitä kuuluu, Valentin?

Kiitos ihan hyvää. Siviilityörintamalle kuuluu hyvää, mutta tietenkin musiikkipuoli sakkasi aika pahasti koronavirusepidemian vuoksi. Tällekin kesälle oli aika mukavasti myyty keikkoja. Melkein kaikki ne on nyt peruttu tai siirretty ensi vuoden puolelle. Nuijamiesten lava on tuolla ihan loppukesästä itselläni tähtäimessä. Toivottavasti silloin pääsee jo keikalle.