Mies ajoi tuh­dis­sa hu­ma­las­sa So­dan­ky­län kes­kus­tas­sa, puhalsi al­ko­met­riin 2,5 pro­mil­lea – narahti rat­ti­juo­pu­muk­ses­ta uu­del­leen vuo­ro­kau­den sisällä

Mies narahti rattijuopumuksesta kaksi kertaa vuorokauden aikana viikonloppuna Sodankylässä. Asiasta kertovan Lapin poliisin mukaan toinen rattijuopumus havaittiin lauantaina ja toinen sunnuntaina.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että lauantaina iltapäivällä paikallinen mies ajoi Sodankylän keskustassa liikennekäytöstä poistettua autoa. Mies puhalsi poliisin alkometriin 2,5 promillen lukemat. Hänet määrättiin tapahtuman vuoksi väliaikaiseen ajokieltoon.

Ajokielto ei kuitenkaan estänyt miestä hyppäämästä rattiin seuraavana päivänä. Poliisi kertoo, että mies tavattiin autoilemasta jälleen sunnuntaina iltapäivällä. Tällä kertaa miehellä oli käytössään eri auto kuin lauantaina ja hän puhalsi 2,53 promillea.

Poliisi tutkii viikonlopun tapahtumia kahtena törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksena.