Kalastus: Lo­hi­ke­sä Tor­nion­joel­la on alkanut – oletko saanut von­ka­leen, lähetä meille kuva

Pääkirjoitus: Sää­ty­ta­lol­la esillä oleva ay-liik­keen ve­ro­etu­jen ka­ven­ta­mi­nen on tu­li­kuu­ma kysymys

Ylioppilaat: Katso tästä Lapin lu­kioi­den val­ko­la­kin saajat

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Med­ve­dev vaati Ze­lens­kyin "fyy­sis­tä eli­mi­noin­tia"

Venäjän entinen presidentti Dmitri Medvedev on antanut yhä jyrkempiä lausuntoja sen jälkeen kun Venäjä aloitti suurhyökkäyksen Ukrainaan.
Venäjän entinen presidentti Dmitri Medvedev on antanut yhä jyrkempiä lausuntoja sen jälkeen kun Venäjä aloitti suurhyökkäyksen Ukrainaan.
Kuva: EKATERINA SHTUKINA / SPUTNIK / G

Venäjän entinen presidentti Dmitri Medvedev vaati keskiviikkona Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin "fyysistä eliminointia".

Vaatimus Zelenskyin surmaamisesta tuli sen jälkeen kun Venäjä oli syyttänyt Ukrainaa väitetystä Kremliin kohdistuneesta lennokkihyökkäyksestä.

Medvedev sanoi, että keskiviikon "terrori-iskun" jälkeen ei ole jätetty mitään vaihtoehtoja Zelenskyin ja hänen "salaliittoryhmänsä" fyysiselle eliminoinnille.

Presidenttikaudellaan verrattain maltillisena pidetty Medvedev on antanut yhä jyrkempiä lausuntoja sen jälkeen kun Venäjä aloitti suurhyökkäyksen Ukrainaan runsas vuosi sitten.

Medvedev, 57, oli Venäjän presidentti vuosina 2008–2012. Tuon jälkeen hän oli maansa pääministerinä vuosina 2012–2020.

Lue myös: Poh­jois­mai­den joh­ta­jil­ta vahva tuki Uk­rai­nal­le – Ze­lens­kyi kiitti Norjaa isosta ra­hal­li­ses­ta tuesta, Tanskan koko tykistö on nyt Uk­rai­nas­sa