ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Maa­jouk­kueet voit­to­jah­tiin Ruot­si-ot­te­lus­sa – ”Ti­las­toil­la ei maa­ot­te­lus­sa tee yhtään mitään”

Kesän arvokisoissa hyvin menestyneet suomalaiset yleisurheilijat taistelevat 3.-4. syyskuuta Helsingin olympiastadionilla Ruotsi-ottelun voitoista miesten ja naisten sekä nuorten- ja kilpakävelyn maaotteluissa.

Tilastojen valossa Ruotsi on suosikki miesten ja naisten otteluissa, mutta Suomen Urheiluliiton General Manager Tuomo Salonen ja Ruotsin yleisurheiluliiton maajoukkuetoiminnasta vastaava Kajsa Bergqvist povaavat maaottelusta erittäin tasaväkistä.

– Tilastoilla ei maaottelussa tee yhtään mitään. Koskaan ei tiedä etukäteen, miten maaottelussa käy – ja siinä se on tämän jutun suola, Salonen sanoo.

– Ennakkoasetelmat ovat ilmeisesti melko tasaväkiset, vaikka Ruotsilla onkin muutaman vuoden voittoputki pohjilla miesten ja naisten maaotteluissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.