Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Maail­man ainoa rajat ylit­tä­vä Pride Tor­nios­sa ja Haa­pa­ran­nal­la – "Olisi ollut mu­ka­vaa, että olisi ollut enemmän tietoa sil­loin, kun minäkin olin teini"

Meri-Lapin oma yhdenvertaisuustapahtuma BorderPride järjestetään Torniossa ja Haaparannalla 22.–28. elokuuta. Viikko huipentuu lauantaina järjestettävään valtion rajat ylittävään Pride-kulkueeseen.

BorderPride järjestetään jälleen Torniossa ja Haaparannalla kahden koronavuoden jälkeen.

– Kyllä sitä on kaivannut ja odottaa innolla, Meri-Lapin Seta ry:n puheenjohtaja Jasmina Vaaraniemi sanoo.

BorderPride on Meri-Lapin oma yhdenvertaisuustapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda näkyväksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä sekä lisätä tietoa moninaisuudesta.

Korona-aikana tapahtuma järjestettiin verkossa. Osallistujia kannustettiin jakamaan kuvia itsestään sosiaaliseen mediaan esimerkiksi sateenkaarilippujen kanssa. Verkkotapahtuma ei poikinut samanlaista suosiota kuin livenä järjestettävä tapahtuma.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.