Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Lys­ti­län Lento ja Selmer I.H. Män­ty­vaa­ran jää­kun­kut – ko­ti­ra­dan Torrent d´In­ver­ne kesti T75-suo­si­kin paineet

Kahdella radalla juostava T75-ravien Superlauantai-konsepti tuli tiensä päähän Vermossa ja Mäntyvaarassa ravatuilla lähdöillä. Mäntyvaaran neljästä lähdöstä kolme meni suosikeille. Vermossa yksikään sellainen ei pärjännyt, joten 200 000 euron jackpot-rahalla ryyditetyn kierroksen täysosumat palkittiin 5671 eurolla.

Kierros alkoi Vermossa Jarmo Saarelan Hierro Bokon kirimällä yllätyksellä. Kevyt kesäbalanssi oli valmentaja Hannu Korven salainen ase lähdössä. Esa Holopainen ajoi Tutun Impeä treenari Antti Ala-Rantalan oltua Rovaniemellä, ja hyvin ajoikin. Kierroksen kiri kolmannella radalla oli väkivahva ja palautti tamman kultakantaan.

Voitto oli sille vuoden ensimmäinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.