Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Äänestäminen: En­nak­ko­ää­nes­tys päättyy tiis­tai­na – Lapissa pel­lo­lai­set ää­nes­tä­neet ak­tii­vi­sim­min, Ko­la­ris­sa eniten nuk­ku­via

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Totuus ei ole Näk­kä­lä­jär­ven vah­vuuk­sia

Viime aikaisia uutisointeja lukiessa huomaa tiettyä yhteneväisyyttä Rovaniemen kaupunginvaltuutettu Mikkel Näkkäläjärven (UR 23.11), posti-lakkoasiassa ryvettyneen ministeri Sirpa Paateron ja eduskuntaryhmän erottaman Husu Husseinin välillä: totuus ei ole heidän vahvuuksia. Niin, ja he ovat sdp:n poliitikkoja.

Näkkäläjärvi väittää yhä pokkana, että kokoomus olisi esittänyt leikkauksia talousarvioon tai suunittelukausille kaupunginvaltuustossa 11.11. Kun asiasta kysyttiin tarkemmin, hän viittasi ylimalkaisesti ”siellä ne pöytäkirjoissa on”. 

Voiko Näkkäläjärvi osoittaa sen kohdan pöytäkirjasta, josta tällainen väite ilmenee? Sellaista kirjausta ei ole olemassa. Kokoomus ei ole esittänyt yhtään leikkausta minkään toimialan määrärahoihin.

Miksi Näkkäläjärvellä on tarve väittää paikkaansa pitämättömiä asioita toisesta ryhmästä? Edistääkö se hänen tavoitteita? Saako se hänen oman toimintansa eli verojen korotusten, kaupungin kehittämisen pysäyttämisen ja uimahallin rakennustyön peruuttamisen näyttämään paremmalta ja ymmärrettävämmältä? Ehkä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.