Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

Pääkirjoitus: Ou­to­kum­mun bio­kok­si- ja -me­taa­ni­lai­tos tarjoaa in­ves­toin­ti­mah­dol­li­suuk­sia muil­le­kin yri­tyk­sil­le – te­räs­yh­tiö on saa­vut­ta­mas­sa pääs­tö­ta­voit­teen­sa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Pysykää nä­ky­mät­tö­mis­sä, nuoret

Koronavirus on mullistanut monen nuoren elämän, kun tuttu koulurutiini on keskeytynyt, eikä kaveripiiri ole jatkuvasti läsnä. Myös vastuu omasta oppimisesta on lisääntynyt. Tilanne ei ole helppo ja kotona oleminen saattaa kiristää hermojen lisäksi myös välejä vanhempiin tai seurustelukumppaniin. Rutiineja joutuu etsimään uusista asioista.

Tarve ystävien kanssa olemiseen ja yhteydenpitoon on kova. Haluamme muistuttaa nuoria siitä, että poikkeustilanteessa nuorista kaivataan näkymättömiä sankareita: pysyttelemällä kotona ja välttämällä isoja kaveriporukoita. Näin voi oikeasti säästää jonkun hengen.