Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Marinin hal­li­tus oi­keal­la uralla

Keväällä uusi hallitus - Rinteen ja sittemmin Marinin – aloitti työnsä. Odotukset ovat olleet korkealla ja hiljalleen päätökset alkavat näkyä. Rinteen ja Marinin hallitusten yksi keskeisimmistä ajatuksista on tehdä ihmisten hyvinvointia parantavia ja arkea helpottavia päätöksiä. Näin me olemme hallituksessa myös toimineet.

Sdp nosti eduskuntavaalien alla esille useita tavoitteita. Aina asiat eivät tapahdu nopeasti, vaan vievät aikaa, kuten esimerkiksi oppivelvollisuuden pidentäminen ja sote-uudistus. Jotkin asiat ovat nopeammin toteutettavissa. Esimerkiksi tämän vuoden alusta pieniä eläkkeitä ja perusturvaa korotettiin – aivan kuten lupasimme. Tämän seurauksena yli 600 000 suomalaisen eläke paranee. Lisäksi tehoton ja epäoikeudenmukainen aktiivimalli puretaan – niin kuin lupasimme.

Myöhemmin keväällä jokaisen lapsen yhdenvertainen oikeus varhaiskasvatukseen palautuu ja ryhmäkokoja pienennetään. Koulutuksen rahoitus kasvaa kaikilla koulutusasteilla ja peruspalvelujen rahoitus vahvistuu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.