Rovaniemen sijoitussotkut: Ro­va­nie­men kau­pun­ki va­lit­taa ho­vi­oi­keu­teen Heli Vä­li­kan­kaan ja Jussi Päk­ki­län tuo­miois­ta

Kuusamon Suurpetokeskus: Eläimiä ei voida siirtää Kor­kea­saa­ren, Ranuan tai Ähtärin eläin­tar­hoi­hin – pe­las­ta­vat­ko Eu­roo­pan eläin­tar­ha­jär­jes­tö ja vien­ti­lu­pa?

kolumni: Yh­tey­den­pi­to on vaikea laji

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Jou­ti­lai­ta ra­ken­nuk­sia kau­pun­gis­sa

Tämän tästä on lehdissä, kuinka Rovaniemellä on joutilaita rakennuksia, joita pitäisi poistaa rasittamasta taloutta. Aina tulee kuntalainen kysymään, myisikö kaupunki jonkin kiinteistön, koska se ei ole käytössä. Olen vastannut, että tee tarjous niin saat vastauksen. Kun tarkistan tilapuolelta, onko tullut tarjousta tai kyselyä, vastaus on: ei yhtään eli olisiko ollut parran pärinää.

Suuria kouluja on lopetettu, osa tiilikouluja. Purkulupa on saatu, mutta ovat silti purkamatta Ounasjokivarressa. Kohtalaisen suuressa koulussa todettiin sisäilmaongelmia. Koululle haettiin purkulupa ja saatiin. Silti sitä lämmitettiin, ettei pääse huonoon kuntoon ennen purkua. Tuli talvella jopa vesivahinko.