Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Järven vesi ei äm­pä­röi­mäl­lä vähene

Viime päivinä on uutisoitu, miten Suomessa pitää vähentää liikenteen päästöjä. Totuus ja suhteellisuudentaju liikenteemme päästöjen vähyydestä ja merkityksettömyydestä maailmanlaajuisesti on täysin kadonnut.

Lähinnä tuntuu, että jopa asiaa tutkivat laitoksetkin ovat keskittyneet perisuomalaiseen kateuden ajamaan kiihkoon siitä, miten voin hankaloittaa muiden olemista.

Maassamme etäisyydet paikoin ovat niin pitkiä, että työmatkat, kaupassa käynti, koulukuljetukset, harrastukset ja muut edellyttävät jopa satojen kilometrien vuorokautisia ajomatkoja, mitkä voi tehdä vain omalla autolla. Matkojen pituus pätee ammattiliikenteeseenkin. Tästä seuraa, että polttoaineiden hintoja ei voi korottaa nykyisestä, vaan pitää tehdä päinvastoin. Muuten niillä, joiden pitää ajaa paljon, ei ole enää siihen varaa.

Poliittisella tasolla vain todellisuudesta täysin vieraantuneet kiihkovihreät ajavat liikenteemme lopettamista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.