tähtijuttu: Saa­me­lais­kä­rä­jien päätös ei muut­ta­nut Lapin kan­san­edus­ta­jien nä­ke­myk­siä – Markus Mus­ta­jär­veä kui­ten­kin as­kar­rut­taa, onko Avas­ka­rin mieli muut­tu­nut

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Link­ka­riai­ka­tau­lut kai­paa­vat muu­tos­ta

Asun Rovaniemellä, missä on julkista liikennettä, muttei tarpeeksi. Bussit kulkevat arkisin puolen tunnin välein tai jopa vähemmän ja viikonloppuisin harvemmin tai ei ollenkaan. Se on ainoa julkisen liikenteen tapa, jota kaupunki tarjoaa.

Asun Ounasvaaran alueella. Harrastan tennistä ja kuljen Korkalovaaraan tennisharjoituksiin bussilla. Yleensä joudun lähtemään todella aikaisin, sillä matkassa kestää noin puoli tuntia. Odotan pysäkillä 10 minuuttia. Bussimatka kestää 20 minuuttia ja kävelen pysäkiltä tennishallille.

Joudun sen jälkeen odottamaan hallilla. Jos treenit alkavat puolelta tai tasalta, odottelen hallilla puoli tuntia. Ne loppuvat yleensä myöhään. Sen jälkeen menen pitkäksi aikaa pysäkille tai joudun juoksemaan sinne ja pääsen kotiin todella myöhään.

Näin ei saisi olla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.