työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Liina Kui­va­lai­nen viihtyy rei­leis­sä ja hyp­py­reis­sä – Levi Ski Clubin frees­ki­las­ki­ja saa­vut­ti tam­mi­kuus­sa Eu­roo­pan nuorten tal­vi­olym­pia­fes­ti­vaa­lien hopeaa

Levi Ski Clubin freeskilaskija Liina Kuivalainen opiskelee ja harjoittelee toista vuotta Kuusamossa. 17-vuotias tulevaisuuden lupaus muutti Kittilästä Kuusamoon, koska tarjolla on laadukasta valmennusta ja harjoituksissa on aina mukana Suomen parhaita laskijoita.

– Opiskelen Kuusamon lukiossa ja käyn harjoittelemassa Rukalla. Viikko-ohjelma on räätälöity siten, että tiistaina, keskiviikkona ja torstaina on mahdollisuus harjoitella aamupäivisin. Lukion aion suorittaa neljässä vuodessa, mikä helpottaa opiskelun ja urheilun yhteensovittamista, Kuivalainen taustoittaa.

Kuivalainen menestyi erinomaisesti tammikuun lopussa Friuli-Venetsia Giulian alueella, Italiassa järjestetyillä Euroopan nuorten talviolympiafestivaaleilla (EYOF). Kittiläläinen saavutti Ravascletto-Zoncolanissa käydyissä freeskilajeissa hopeaa slopestylessa ja neljännen sijan big air -hyppykisassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.