somehitti: Maa­gi­set si­vel­ti­men vedot – Elsi Tau­riai­sen video sai rä­jäh­tä­vän suo­sion, yht­äk­kiä seu­raa­jia olikin reilun tu­han­nen sijaan 126 000

Onnettomuus: Hen­ki­lö­au­to suistui tieltä veteen Ra­nual­la – kul­jet­ta­ja me­neh­tyi on­net­to­muu­des­sa

Pääkirjoitus: KOK päästää hyök­käys­so­taa käyvän Venäjän ur­hei­li­jat ke­sä­olym­pia­lai­siin tietyin ehdoin – päätös on pöy­ris­tyt­tä­vä, mutta lin­jas­sa kor­rup­toi­tu­neen jär­jes­tön edus­ta­mien arvojen kanssa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Liik­ku­vat kodit ovat ky­syt­ty­jä– korona ei ro­mah­dut­ta­nut mat­kai­lu­ajo­neu­vo­jen kauppaa LapissaRovaniemeläisen Caravankeskus Reatalon yrittäjä Matti Kähkönen kertoo, että matkailuajoneuvoille on nyt paljon kysyntää.
Rovaniemeläisen Caravankeskus Reatalon yrittäjä Matti Kähkönen kertoo, että matkailuajoneuvoille on nyt paljon kysyntää.
Kuva: Jussi Leinonen

Matkailuautojen ja -vaunujen myynnillä on ihan hyvät näkymät, vaikka autokauppa ylipäänsä on vaikeuksissa koronakriisin vuoksi.

Matkailukäyttöön tarkoitettujen autojen ja vaunujen myynnin pelastavat pahalta kuopalta ainakin kotimaan matkailun suosio rajojen sulkemisen vuoksi, eristetyn oman tilan matkalla antama suoja tartuntaa vastaan ja monien majoituspaikkojen ovien sulkeminen toistaiseksi.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita