ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Levillä maas­to­pyö­räi­lyn juhlaa – Ensi vii­kol­la ala­mä­ki­ajon SM-kil­pai­lut ja NUTS Yl­läs-Le­vi sekä seu­raa­val­la en­du­ro­pyö­räi­lyn SM-osa­kil­pai­lu

Maastopyörät liikkuvat livakasti Kittilän Levillä, missä ajetaan ensi viikolla alamäkipyöräilyn SM-kilpailut ja NUTS MTB Ylläs-Levi sekä seuraavalla viikolla maastopyöräenduron SM-osakilpailu.

Levi BikeFest tarjoaa adrenaliinia ja vauhdin hurmaa DH ja MTB endurokisoissa. Levin vaativat ja pitkät alamäkireitit tarjoavat haasteita kisailijoille, kun alamäkipyöräilyn Suomen mestaruudesta taistellaan 16.7. ja maastopyöräenduron SM-pisteistä ajetaan 22.-23.7.

Edellisen kerran Levillä kisattiin alamäkipyöräilyn eli DH:n (downhill) SM-tittelistä vuonna 2013 ja sitä edellinen kisa oli vuonna 2006. Tämän vuoden Levin DH-kisassa ratkotaan SM-mitalit ja samalla jaetaan myös DH-Cup pisteitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.