Koronaseuranta: Kemin Hepolan kou­lus­sa jouk­ko­al­tis­tu­mi­nen tiis­tai­na, Ro­va­nie­mel­lä on ollut mah­dol­li­nen yö­ker­ho­al­tis­tu­mi­nen Pahassa Kur­jes­sa

Analyysi: Kit­ti­lä-teat­te­rin jat­koil­la – kä­rä­jä­oi­keu­des­sa poh­di­taan taas Kit­ti­län viime vuosien kään­tei­tä

Len­to­ko­ne syöksyi ulos kii­to­ra­dal­ta ja repesi kolmeen osaan Is­tan­bu­lis­sa – vi­ran­omais­ten mukaan kukaan ei ole kuollut

Turkin sisäisellä lennolla oli tiettävästi 177 ihmistä, joista yli 50 loukkaantui.


Istanbulissa Turkissa matkustajalentokone on päätynyt ulos kiitoradalta ja katkennut kolmeen osaan.

Turma sattui, kun Pegasus Airlines -yhtiön kone oli laskeutumassa Istanbulin Sabiha Göksenin lentokentälle kaupungin itäosassa. Sää oli onnettomuushetkellä hyvin sateinen ja tuulinen.

Boeing 737 -mallin kone oli lähtenyt matkaan Izmirin kaupungista Turkin länsirannikolla. Istanbulin kuvernöörin mukaan koneessa oli 171 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä.

Kukaan ei kuollut turmassa, mutta yli 50 ihmistä on loukkaantunut, kuvernööri kertoi. Iltaseitsemältä Suomen aikaa konetta edelleen evakuoitiin.

Monet matkustajista pääsivät koneesta ulos omin avuin. Turkin televisiossa näytettiin videokuvaa, jossa ihmiset kiipeävät ulos koneen runkoon revenneestä isosta reiästä.

Pegasus Airlines on turkkilainen halpalentoyhtiö.

Turmakenttä on suljettu toistaiseksi. Istanbulin suurempi lentokenttä, johon esimerkiksi Suomesta tulevat lennot laskeutuvat, on toisella puolella kaupunkia.