Tilaajille

Leikkaa lanttu kukkoon tai jans­so­niin – pe­rin­teis­tä juu­res­ta pa­rem­paa ei löydy mar­ras­kuun kok­kai­lui­hin

Makean täyteläistä C-vitamiinipitoista lanttua kannattaa käyttää muuallakin kuin joulupöydässä.

Peltiruokien vaivattomuuteen rakastuu helposti. Kaikki aineet pellille ja uuniin, ja tuloksena on leivinpaperin ansiosta tiskattavia astioita nolla! Kauniin näköisen pellillä paistetun ruuan kehtaa nostaa pöytään sellaisenaan.
Peltiruokien vaivattomuuteen rakastuu helposti. Kaikki aineet pellille ja uuniin, ja tuloksena on leivinpaperin ansiosta tiskattavia astioita nolla! Kauniin näköisen pellillä paistetun ruuan kehtaa nostaa pöytään sellaisenaan.

Lapsuuden kouluruokailuista tutut lantturaaste ja lanttupalat sekä keittoa maustavat juureskuutiot ovat edelleen hyvä alku lantun monipuoliseen hyödyntämiseen. Lanttu on konstailematon perusjuures, ja samaa henkeä on myös resepteissämme. Lantun maku ei kaipaa monimutkaisia mausteseoksia eikä marinadeja.

Perunat saavat väistyä lantun tieltä tutun Janssonin kiusauksen muuntuessa lanttujanssoniksi. Lantun makeus ja suolainen anjovis ovat yhdistelmä, joka saa sinut ihastumaan tähän helppotekoiseen ja edulliseen arkiruokaan.