Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­koe­ro­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lau­ta­kun­tien val­von­ta­vas­tuu­ta li­sät­tä­vä

Rovaniemen uimahallin saunat suljettiin virkahenkilöstön toimesta kaksi kuukautta kestävän remontin ajaksi. Erityisesti kuntosaliasiakkaat ja monet muut saunomisen ystävät toivoivat, että saunat olisivat auki remontista huolimatta. Saunoissa, suihku- ja pukutiloissa remonttia ei juurikaan tehdä.

Kävin 12.8. etsimässä Nikita-karvalakkiani pukutiloista. Se katosi, kun pukutilat olivat vielä auki. Uteliaisuuttani vilkaisin myös sauna- ja suihkutiloja. Siellä ei ollut tapahtunut mitään. Ne olisivat aivan hyvin voineet olla 1,5 kuukautta auki. Viime kesän remontin aikana ne olivat auki. Ilman mitään markkinointia saunoissa oli noin 5 000 käyntikertaa.

Päätös saunojen sulkemisesta tehtiin virkapäätöksellä. Luottamushenkilöiltä ei kysytty. Näin iso päätös olisi syytä viedä lautakuntakäsittelyyn. Liikunta-asioista näyttää Rovaniemellä nykyään vastaavan hyvinvointilautakunta, joka ei ole saanut vastuuvapautta edes viime vuoden toiminnasta. Virkahenkilöstö näyttää sumuttavan lautakuntaa mielensä mukaan. Paranisiko lautakunnan toiminta, jos sinne valittaisiin hieman enemmän asioita seuraavia henkilöitä?

Koen uimahallin saunojen sulkemisen koulukiusaamiseen verrattavana toimintana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.