Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lap­sil­le tehtävä liu­ku­mä­ki

Luin lehdestä (LK 30.8.), että Rovaniemen uimahallin esihenkilö Jari Virta ei meinaa rakentaa Vesihiiteen lasten liukumäkeä. Hän aikoo odotella päätöstä uuden uimahallin rakentamisesta ennen liukumäen pystyttämistä.

Saa siinä tollottaa uimahallilla kauan ennen kuin näin tapahtuu. Kaupungin talous uhkaa jo tälle vuodelle jäädä 18 miljoonaa euroa alijäämäiseksi. Mistähän kaivetaan kultaa uudelle uimahallille? Se maksaa nykyisillä rakennuskustannuksilla varmasti vähintään 40 miljoonaa euroa.

Olen aina politiikassa lähtenyt siitä, että lapset ja vanhukset tulevat ensin. Jos rahaa jää, pannaan se muuhun touhuun.

Uimahalli Vesihiisi tarvitsee lapsille liukumäen. Lapsille ja nuorille pitää löytyä iloa ja hauskaa tekemistä näinä vaikeina aikoina, kuten olemme pääministerin suulla kuulleet.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.