Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Lap­pi­lai­sen suun­nis­tuk­sen su­per­vii­kon­lop­pu Tor­nios­sa - lauan­tai­na alu­mes­ta­ruussp­rint­ti, sun­nun­tai­na maa­kun­ta­vies­ti

Lappilainen suunnistusväki kokoontuu viikonloppuna Tornioon aluemestaruussprintin ja perinteisen maakuntaviestin merkeissä. Lauantaina klo 13 käynnistyvän sprinttikisan radat kiertelevät Kallioputaan ja Palosaaren alueilla Rantakartanon toimiessa kilpailukeskuksena.

Sunnuntaiksi siirrytään metsään ja Laivajärven ampumaradan maastoihin. Kolmiosuuksinen alle 16-vuotiaiden miniviesti käynnistyy jo klo 10.30 ja viisiosuuksinen kuntajoukkueiden välinen maakuntaviesti klo 12.

Kilpailunjohtaja Tero Taulavuori on tyytyväinen, että maakuntaviestiviikonloppu saadaan järjestettyä lähes normaaliin tapaan, vaikka kilpailutarjonta muuten on ollut hyvin rajallista.

– Joukkuemäärä on hieman pudonnut, mikä on ymmärrettävää, mutta jatkoa ajatellen tämä kisaviikonloppu on hyvä asia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.