Rovaniemi

Poliisi jatkaa etsintöjä Rovaniemen Ounasvaaralla – Ahven-Posio edelleen kateissa

Jouni Porsanger
Tanja Ahven-Posio ilmoitettiin kadonneeksi viime lauantaina.

Tanja Ahven-Posio ilmoitettiin kadonneeksi viime lauantaina.

Anne Torvinen, Katja Kärki

Viime lauantaina 12. tammikuuta kadonnutta rovaniemeläistä Tanja Ahven-Posiota ei ole löydetty, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme Lapin poliisista.

Etsinnät jatkuivat lauantaiaamuna maastoetsintänä. Poliisi jatkaa Ahven-Posion etsintöjä Ounasvaaralla nimikkeellä kadonneeksi ilmoitetun henkilön etsintä.

Ahven-Posion auto ja autossa ollut matkapuhelin löytyivät Ounasvaaralta pian katoamisen jälkeen. Poliisi on etsinyt häntä tällä viikolla moottorikelkoilla Ounasvaaran maastosta.

Halme ei kerro, etsitäänkö kadonnutta edelleen moottorikelkoilla tai esimerkiksi droneilla.

– Etsintöjä tehdään poliisivetoisesti. Ne henkilöt, jotka suorittavat fyysisesti etsintää, päättävät käytettävistä keinoista.

Poliisi pyytää edelleen Tanja Ahven-Posion katoamiseen liittyviä vihjeitä.

– Ehdottomasti pyydämme lisää vihjeitä katoamiseen liittyen, jos sellaisia jollakin on, Halme sanoo.

Viimeinen havainto Ahven-Posiosta on Rovaniemen keskustan alueelta viime lauantaina aamupäivällä.

Poliisin mukaan Ahven-Posio on noin 165 senttiä pitkä. Hänellä on kuvasta poiketen ruskeaksi värjätyt hiukset. Ahven-Posion käyttämästä vaatetuksesta ei ole tietoa.

Poliisi ei tässä vaiheessa epäile, että tapaukseen liittyisi rikosta.

Vihjeet pyydetään ilmoittamaan Lapin poliisilaitoksen sähköpostiin rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai virka-aikana puhelimitse 0295 466 250.

Lue myös:

Kadonneen Tanja Ahven-Posion auto löytyi Ounasvaaralta – poliisi on etsinyt naista moottorikelkoilla

49-vuotias nainen katosi Rovaniemellä, poliisi pyytää havaintoja

Edit. 19.1. klo 9.34: Päivitetty tieto lauantaiaamun etsintöjen jatkumisesta.


Kommentit (4)

  • Toivottavasti onnellinen tapaus.

    Onhan niitä erämaassa monenlaisia vaaroja. Susiakin on nykymetsissä joita luullaan koiriksi. Nythän on paljastunut näitä susipentueen kasvattajia jotka tehtailevat susia metsiin, mutta niistä tulee kuitenkin asutuksen liepeille jääviä helpon ravinnon perässä.Kuinkahan laajaa tämäkin on ollut toivottavasti ei kovin.

  • Nimetön

    Libero mainos edeltävästi todella outo, eikö kukaan ole huomannut, poistakaa ihmeessä näinä aikoina, kun lapsia käytetään hyväksi. Toivon todella että Tanja löydetään ja ihmiset ovat apuna tilanteessa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös