Kadonneen Tanja Ahven-Posion auto löytyi Ounasvaaralta – poliisi on etsinyt naista moottorikelkoilla

Jouni Porsanger
Tanja Ahven-Posio katosi lauantaina Rovaniemellä.

Tanja Ahven-Posio katosi lauantaina Rovaniemellä.

Niina Lavia

Poliisi pyytää edelleen rovaniemeläisen Tanja Ahven-Posion katoamiseen liittyviä vihjeitä. Viimeinen havainto Ahven-Posiosta on Rovaniemen keskustan alueelta lauantaina aamupäivällä.

Ahven-Posion auto ja autossa ollut matkapuhelin löytyivät Ounasvaaralta pian katoamisen jälkeen. Poliisi on etsinyt kadonnutta moottorikelkoilla Ounasvaaran maastosta.

Etsintöjä jatketaan vielä erilaisin tarkastuksin. Haasteelliset sääolosuhteet ovat vaikeuttaneet etsintöjä.

Poliisi ei tässä vaiheessa epäile, että tapaukseen liittyisi rikosta.

Vihjeet pyydetään ilmoittamaan Lapin poliisilaitoksen sähköpostiin rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai virka-aikana puhelimitse 0295 466 250.

Ahven-Posio työskentelee majoitusta lasi-igluissa tarjoavan Santa's Igloos Arctic Circlen iglupäällikkönä. Hän on myös entinen Lapin elokuvakomission johtaja.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös