Podcast

Lapin Kansa julkaisee monta podcast-sarjaa joka viikko, tunnetko jo ne kaikki? – Lue esittelyt tästä

Lapin Kansa julkaisee monia podcast-sarjoja.

Lapin Kansa julkaisee monia podcast-sarjoja.

Eero Leppänen

Lapin Kansa julkaisee peräti seitsemää podcast-sarjaa. Yksi niistä on jo loppunut, mutta kuuteen tulee koko ajan uusia jaksoja. Lapin Kansa on julkaissut jo 48 äänitettä verkkoon. Niitä voi kuunnella ilmaiseksi.

Tästä jutusta löydät päivittyvän listan kaikista Lapin Kansan podcasteistä. Voit kuunnella jatkossakin uudet osat tästä, joten kannattaa laittaa tämä sivu muistiin.

Löydät Lapin Kansan podcastit myös podcast-aihesivultamme. Lisäksi löydät aina Lapin Kansan podcastit kaikista podcast-sovelluksista, kuten Applen podcast-sovelluksesta tai Spotifystä.

Podcast-sarjamme ovat:

Viikkoraati

Viikkoraati on Lapin Kansan toimituksen viikottainen uutispodcast, jossa sukelletaan uutisviikon taustoihin keveästi tai raskaasti. Kerromme mikä uutinen oli tärkein ja mikä mielenkiintoisin. Viikkoraadissa on joskus myös ajankohtaisia vieraita.

Palloraati

Palloraati kertoo kaiken lappilaisesta jalkapallosta Veikkausliigassa. Ohjelmassa käydään läpi etenkin RoPSin edesottamuksia kauden aikana.

Vasa-podcast

Mitä sanottavaa lappilaisilla nuorilla on ajankohtaisista aiheista ja teemoista?

Matkailun kääntöpiiri

Ajankohtaisia matkailuilmiöitä lappilaisella twistillä.

Liisa Lapin ihmemaassa

Toimittaja Liisa Kuittinen seikkailee Lapissa ja haastattelee muita pohjoiseen muuttaneita tai siellä ikänsä asuneita. Joka jaksossa on oma teemansa.

Lappi-rap puhuu

Podcast-sarjassa kuullaan lappilaisia tai lappilaislähtöisiä rap-artisteja.

Juliuksen Hiace

Lappilainen talk-show lappilaisilla vierailla. Tästä sarjasta on jo julkaistu kaikki osat.

Mikä on Podcast?

Podcasting on äänitiedostojen julkaisua verkossa. Ne voi tallettaa omalle koneelleen, mobiililaitteelle ja tietokoneelle tai kuunnella suoratoistona verkosta. Podcasteja voi myös tilata. Lapin Kansan podcastit ovat tilattavissa ilmaiseksi muun muassa Soundcloud-palvelussa, Spotifyssä ja Applen podcasteissä.

Yhteensä Lapin Kansa on julkaissut jo 48 äänitettä verkkoon. Ne ovat tällä hetkellä kaikki ilmaiseksi kuunneltavissa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös