Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lapissa kaikki hyvin

Vaalikausi on jälleen tulossa täyteen. Keväällä pääsemme suurin toivein vaaliuurnille, kunhan ensin kuuntelemme suuret lupaukset ehdokkailta. Meitä odottaa jälleen auvoinen tulevaisuus.

Odotellessa voi muistella vanhoja lupailuja ja kerrata mielessään nykyedustajiemme tuloksia tai edes yrityksiä Lapin kohentamiseksi. Ilmeisesti minulla on huono muisti, kun en saanut mieleeni yhtään merkittävää aloitetta tai voimakasta vaatimusta. Toinen vaihtoehto on, että aikaisemmat edustajat ovat hoitaneet kaikki puutteet kuntoon. Kaikesta huolimatta olen odottanut toimenpiteitä tulevaisuuteen, koska siellähän me elämme.

Missä ovat toimenpiteet Lapin rataverkon kehittämiseksi, Jäämeren uusi rata, Sallan radan uusi käyttöönotto ja Ruotsin yhteydet? Tarvitsemme myös lisää autojunia, se on oikeaa vihreyttä. Ilkeästi voisi todeta, että Haaparannan yhteyden sähköistys etenee kuin täi tervassa ja kyse on vain muutamasta kymmenestä miljoonasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.