Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Lapin yli­opis­ton va­ra­reh­to­rik­si ha­ke­nei­den hen­ki­löl­li­syy­det julki

Lapin yliopiston vararehtoritehtäviä haki määräaikaan mennessä neljä henkilöä. Vararehtorin tehtäviä hakivat:

Taiteiden tiedekunnan dekaani ja palvelumuotoilun professori Satu Miettinen, oikeustieteiden tiedekunnan dekaani ja kauppaoikeuden professori Soili Nystén-Haarala, tutkimuksen vararehtori ja Arktisen keskuksen yliopistotutkija Osmo Rätti sekä opetuksen vararehtori ja kasvatustieteen professori Satu Uusiautti.

Lapin yliopisto valitsee joulukuun puolessa välissä kaksi uutta vararehtoria tulevalle kaksivuotiskaudelle. Toinen vararehtori vastaa yliopiston tieteellisen ja taiteellisen toiminnan kehittämisestä. Toisen vastuualueena on koulutuksen kehittäminen.

Osmo Rätti ja Satu Uusiautti ovat hoitaneet tehtävää tähän saakka. Heidän kaudet päättyvät vuodenvaihteessa.

Tehtävät ovat oman toimen ohella hoidettavia 50 prosentin hallintotehtäviä, joihin haettiin sisäisellä haulla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.