Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Lapin poliisi saa joka vuosi noin 400 il­moi­tus­ta va­ras­te­tus­ta pyö­räs­tä – "Va­lis­tu­nut arvaus on, että to­del­li­nen lukema on vä­hin­tään kak­sin­ker­tai­nen"

Sähköpyöräbuumi ei näy vielä polkupyörävarkaustilastoissa, mutta asiantuntijan mukaan se on vain ajan kysymys.Helsinkiläinen Salla Oinasmaa lähti peruuntuneen Amerikan reissun sijaan polkupyöräilemään poikaystävänsä kanssa Helsingistä Utsjoelle. Noin 1400 kilometrin reissua varten pari korotti polkupyörien vakuutussummaa varkauksien ja tapaturmien varalta. Alkuperäistä hintaa polkupyöristä ei silti saa vakuutuksesta takaisin. – Ikävähennyksiä vakuutusyhtiöt polkupyöriin soveltavat, joten ostohintaan ei pääse millään, Oinasmaa huomauttaa.
Helsinkiläinen Salla Oinasmaa lähti peruuntuneen Amerikan reissun sijaan polkupyöräilemään poikaystävänsä kanssa Helsingistä Utsjoelle. Noin 1400 kilometrin reissua varten pari korotti polkupyörien vakuutussummaa varkauksien ja tapaturmien varalta. Alkuperäistä hintaa polkupyöristä ei silti saa vakuutuksesta takaisin. – Ikävähennyksiä vakuutusyhtiöt polkupyöriin soveltavat, joten ostohintaan ei pääse millään, Oinasmaa huomauttaa.
Kuva: Jussi Pohjavirta

Polkupyöräbuumi käy kiivaimmillaan juuri nyt, mutta jos kesäkuukausina ostetaan pyörinä, niin silloin niitä myös varastetaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.